Animatie

Complexe ideeën
In Jip en Janneke taal

Een animatie laten maken: hoe werkt dat?

Website icons klaar-14

1. Concept

De concept-fase is het prille begin. De eerste meeting vindt plaats. We gaan samen met jou een script van ongeveer 180 woorden schrijven en we bepalen de stijl waarin de animatie gemaakt wordt.

Website icons klaar-15

2. Ontwerp

We borduren voort op het script. De eerste tekeningen worden in een geanimeerd storyboard gezet. Met een tijdelijke voice-over, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de animatie kan worden. We kiezen samen de muziek en de beste voice-over.

Website icons klaar-16

3. Productie

Nu begint het echte werk. Alle ideeën, de muziek en de voice-over worden samengevoegd tot een pakkende animatie. Als deze gereed is, is er nog één maal de mogelijkheid om aanpassingen aan te brengen. Hierna is jouw animatie klaar om de weide wereld in te gaan. 

WAT KOST EEN ANIMATIE?

Een animatie laten maken kost vooral veel creativiteit.

Iedere animatie is uniek en blijft maatwerk. Dit zorgt ervoor dat wij dus geen direct antwoord hebben op de vraag wat een animatie nou precies kost. Pas als we de wensen van de klant in kaart gebracht hebben kunnen wij een mooie prijs maken die aansluit op het budget.

Een ding is zeker, wij maken altijd unieke animaties! Bij de start van ieder project bespreken wij de mogelijkheden van de gewenste stijl, duur, manier van communiceren en de structuur van de animatie.

Wil je een animatie laten maken door ons?
Stuur ons dan een berichtje!

Neem contact op

Animatie pakket