NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten?
Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  LOCATIE

  ProXplain
  Haagsittarderweg 48
  6132 SX Sittard
  Nederland

  CONTACT

  Telefoon: +31(0)6 190 099 40
  Email: info@proxplain.com

  ANIMATIE UIT LIMBURG

  ProXplain is een animatie studio gevestigd in Limburg. Onze klanten krijgen niet zomaar een animatie, maar een uniek, kwalitatief eindproduct die voor een lange periode ingezet kan worden. Doordat we telkens weer zoeken naar nieuwe oplossingen en unieke stijlen is voor ons elke animatievorm mogelijk. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de klant altijd tevreden zal zijn. Wij hebben ons jaren lang gespecialiseerd in het maken van animaties voor onze uiteenlopende klanten en voor elk soort budget. Dit doen wij vanuit onze studio in het Zuiden van Limburg.

  Interesse?

  Vul dan hier links het formulier in en wij laten snel van ons horen! Ook is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken of via Whatsapp. We staan altijd open voor nieuwe uitdagende projecten! Wij denken graag met je mee over bestaande of nieuwe ideeën en strategieën. Dus kom gerust eens langs voor een kop koffie of voor een stroopwafel!

  MEER VAN ONS WERK ZIEN?

  In ons portfolio vind je meer van ons beste werk. Ben je benieuwd hoe we te werk gaan, neem dan contact op of check dan vooral onze Vimeo voor meer video’s.

  FREELANCE OF STUDENT?

  Ben jij opzoek naar werk of een stageplek in de animatie & video wereld? Heb jij ervaring met animeren, filmen, audio bewerken en illustreren. Dan zit je goed!
  Want wij zijn altijd geïnteresseerd in het ontmoeten van en samenwerken met creatieve mensen.

  Stuur ons dan even een linkje van jou portfolio, showreel en/of cv naar info@proxplain.com.