EEN LOGO ANIMATIE LATEN MAKEN? 

Breng het symbool van je bedrijf tot leven en trek alle aandacht!

Een professionele logo animatie weerspiegelt de sterke kanten van het merk. Het zorgt ervoor dat een merk tot leven komt. Voor een aantal seconden wordt de blik van de kijker gefocust op jouw logo. Al onze logo animaties worden in-house gemaakt door onze getalenteerde animators. Het lijkt heel simpel, maar er gaat toch meer werk in zitten dan je in eerste instantie denkt. Wanneer jullie een logo animatie laten maken bij ons, dan moeten wij weten hoe je bedrijf communiceert naar de buitenwereld. Daarnaast moeten wij ook bijvoorbeeld weten wat de betekenis, oorsprong of achterliggende gedachte van het logo ontwerp is. Heb je interesse en wil je door ons een logo animatie laten maken? Kijk dan snel verder wat de werkwijze, mogelijkheden en kosten hiervan zijn!

STUDIOWERKWIJZEPRIJZEN

HOEVEEL KOST EEN LOGO ANIMATIE LATEN MAKEN?

EEN LOGO ANIMATIE LATEN MAKEN DOOR PROXPLAIN.

Binnen 48 uur staat jou logo in de spotlight!

Wij zijn dagelijks bezig met het maken van logo animaties vanuit onze animatiestudio. Ieder logo heeft zijn eigen verhaal en boodschap.  In de loop van de jaren hebben we honderden logo’s geanimeerd dat het voor ons vanzelfsprekend is om de juiste boodschap van het logo middels beweging te communiceren naar de doelgroep. Er zijn vaak vele manieren en mogelijkheden om een logo te animeren. Samen met jou gaan we bepalen welke manier het beste is. Wil je een ook een logo animatie laten maken? Kijk dan welk pakket het beste bij jou past en neem contact op. Wie weet verschijnt jou logo ook hieronder in de hall of fame.

Logo animatie

WAT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN BIJ HET LATEN MAKEN VAN EEN LOGO ANIMATIE?  

Frequently Asked Questions

WAAROM EEN LOGO ANIMATIE LATEN MAKEN?

Een duidelijk logo laat je als bedrijf zien dat je professioneel te werk gaat en dat je er veel aandacht aan hebt besteed. Dit geldt ook voor het animeren van je logo. Het resultaat van een logo animatie is belangrijker dan je zult denken. Een logo animatie vertegenwoordigt je bedrijf of product en brengt een diepere boodschap over naar je doelgroep. Hij is te gebruiken op je website, social media, vlogs, presentaties en noem maar op. Wil je ook door ons een logo animatie laten maken? Wij vertalen jouw identiteit in een unieke logo animatie. Daarbij luisteren we goed naar jouw wensen en hoe jouw bedrijf zich onderscheidt. We streven naar perfectie in al ons werk. Vraag naar de mogelijkheden!

HOELANG DUURT HET MAKEN VAN EEN LOGO ANIMATIE?

Zodra wij het logobestand in vector hebben ontvangen dan zullen we maximaal 48 uur later de logo animatie in de desbetreffende formaten opleveren.
De tijd die nodig is voor het maken van de logo animatie zelf kan soms varieren.
Dit heeft met een aantal factoren te maken zoals de complexiteit van de gewenste animatie, de kwaliteit van het aangeleverde logo, het doel van de animatie, etc.
Wij streven erna om binnen 48 uur een eerste versie van de animatie op te leveren. Hierna kunnen revisies aangebracht worden om tot een perfect resultaat te komen.

WAT IS DE BESTE LENGTE VOOR EEN LOGO ANIMATIE?

De lengte van een logo animatie kan variëren. Het is van belang dat de essentie wordt overgebracht naar de kijker. Dit kan bijvoorbeeld al bij logo animatie tussen de 4-6 seconden waarbij een subtiele dynamiek in het logo is verwerkt zoals bij het logo van Netflix of Microsoft. De animatie is erg rustig en oogt schoon waarbij rekening wordt gehouden met “Less is More”. Een andere mogelijkheid is om elementen toe te voegen die niet in het logo voorkomen maar wel een diepere betekenis geven zoals bij Marvel en Amazon Studios. De logo animatie duurt in dit geval veel langer doordat het logo wordt opgebouwd tot een “Moment Supreme”. Deze logo animaties kunnen soms wel 30 seconden lang worden.

Wij gaan bij het maken van een logo animatie meestal uit van 10 seconden. Hierbij wordt in de eerste 5 seconden het logo tot leven gebracht en duidelijk gepositioneerd. Zoals eerder aangegeven zijn alle animaties die wij maken maatwerk. De lengte, stijl en diepgang hiervan kunnen we laten aansluiten op jou wensen.