Video's

De juiste momenten vastleggen
om het verhaal te vertellen

Bedrijfsfilms

Wij gaan op zoek naar unieke en verrassende aspecten van jouw bedrijf. In combinatie met de juiste, interessante beelden maken wij van deze aspecten een pakkend verhaal dat volledig aansluit bij jouw doelgroep. Een bedrijfsvideo is ideaal voor online gebruik, maar ook voor offline gebruik zoals op beurzen of trainingen.

Productvideo’s

Wil je in plaats van je hele bedrijf juist één aspect, product of dienst uitlichten? Dan kun je bij ons een productvideo laten maken. Een productvideo speelt in op de beleving en het gevoel van de klant. Een goede video zorgt ervoor dat jouw klant binnen enkele seconden (!) de meerwaarde en kwaliteit van jouw product ziet.

TV Commercials

Wil je het grote publiek benaderen, naamsbekendheid vergroten én meer omzet genereren? Laat dan een TV commercial maken! Televisie zorgt nog steeds voor de meeste impact. Onze commercials zijn hoogwaardige producties die tot in de kleinste details wordt uitgewerkt door ons team van AV professionals.

Trouwfilms

Onze Film legt jullie speciale dag vast en tovert de beelden om tot de mooiste film van jullie leven. Door onze unieke manier van storytelling, de beste apparatuur en ons cinematografisch oog maken wij van jullie film de mooiste film! Neem vandaag nog contact met ons op en beleef jullie trouwdag telkens weer opnieuw!

Aftermovies

Organiseer je een festival, evenement of bedrijfsfeest? Laat het vastleggen! Op deze manier kunnen de bezoekers en zelfs de afwezigen het evenement (opnieuw) beleven met een video. Dit soort video’s worden vaak honderden keren bekeken en gedeeld op Social Media. Vraag dus snel naar de mogelijkheden!

WAT KUN JE VAN ONZE VIDEO VERWACHTEN?

Altijd scherp beeld

Een video laten maken bij ons betekend altijd haarscherp beeld. Onze camera’s filmen namelijk in Full HD en 4K! Doordat veel mediaplatformen Full HD en vaak 4K ondersteunen wordt iedere detail in je video zichtbaar. Door onze ervaring in nabewerking kunnen wij zelfs achteraf nog bepalen welke onderdelen van het beeld de aandacht moet krijgen van de kijker.

De juiste audio

Wij hebben niet alleen oog voor beeld.. ook weten onze muzikale expertises de juiste toon te raken bij de kijker op het gebied van audio. Doordat we bij ProXplain beschikken over de juiste muzikale talenten, apparatuur en soundbooth is bijna alles muzikaal mogelijk. Zo maken wij ook zelf achtergrondmuziek, geluidseffecten en jingles om jou project een extra dimensie te geven.

De perfecte stem

Een voice-over onder een uitleganimatie of promotievideo is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste auto. Je wilt dat de tone of voice volledig aansluit bij jou imago. Het maakt daarom veel uit welke taal, stemming of toon de voice-over zal zijn. Wij zorgen voor de juiste stem onder jou video. Een video laten maken zonder voice-over? Dat kan ook. Wij visualiseren elk verhaal!

Onze creatieve kijk

Door onze jarenlange ervaring in de animatie- en filmindustrie en het opbouwen van ons portfolio, kunnen wij met trost zeggen dat wij onze creatieve kijk op cinematografie grootschalig hebben weten te ontwikkelen. Wij produceren niet zomaar een  animatie of video voor ons klanten… wij leggen onze lat bij ieder project weer hoger om zo tot een uniek eindresultaat te komen.

Bekend van TV!

In opdracht van de regionale omroep L1 hebben wij de afgelopen jaren vele mooie commercials mogen maken. Hiernaast vindt je een kleine greep van de vele projecten die succesvol en naar tevredenheid zijn afgerond. Vele bekende namen en merken komen langs in deze korte compilatie. Binnen een aantal seconden het juiste verhaal vertellen is het uitdagende en krachtige wat een commercial een commercial maakt. De boodschap op een juiste manier overbrengen en de aandacht vasthouden van de kijker, dat is de expertise die wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld.

Ook interesse in een professionele commercial?